perjantai 15. heinäkuuta 2011

Lamppu

Tänään kirppikseltä tuli vastaan todellinen löytö! Meiltä on puuttunut keittiöstä lamppu jokaisesta yhteisestä kodista, aina ollaan käytetty vain liesituulettimen tai tiskipöydän valoa.
Nyt on kunnon lamppu, ja yllätysyllätys; miehen tekemä löytö.





Ja hintakin oli vain 4e! Ainoa huono puoli on, että lamppu haisee vanhalta juopolta.
Ymmärrän että tupakan ja yleisen juoppouden haju voi tarttua verhoihin ja tapeteihin yms, mutta metalliseen lamppuun? Toivottavasti spurgun eksoottinen tuoksu ei leviä koko kämppään ja lähtisi lampustakin pian...

Tässä toinen löytö tältä kesältä. Muutaman viikon se on jo pyörinyt ympäri asuntoa etsien itselleen ihmistä, joka sen saisi turvallisesti seinälle sängyn yläpuolelle.



Vanhaa ikkunaa etsin jo kauan, mutta ilmeisesti ne ovat haluttua sisustus/remontti kamaa, joten hinnatkin oli sen mukaiset. Kunnes käytiin mökkikaupungin romuliikkeessä, josta tämän löysin, hintaan 2e! Sormet syyhyten odotan seuraavaa mökkireissua, että pääsisin koluamaan tätä unohdettujen tavaroiden aarreaittaa..

2 kommenttia:

  1. Heippa. Ootko kokeillu pyyhkiä lamppua etikalla tai etikka-soodalla? Yleensä nämä kaksi ainetta vie hajuja pois. Onko jo lähtenyt lemut?

    VastaaPoista
  2. Yleispuhdistusaineella sitä pyyhkisin sillon kun sen ostin, on siitä haju jo lähteny. Sillontällöin vieläkin tulee haju, jos se on kauan päällä.. Mut kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan! Moikkaa minua jos olet tänne eksynyt :)