tiistai 18. tammikuuta 2011

Uudesta kämpästä

Tässä muutamia nopeasti räpsästyjä kuvia uudesta asunnosta (kamerasta loppuu akku ja laturi on vielä jossain)

Äitin tuomat tulppaanit piristää kivasti keittiötä. Ja katit on niitä jo ehtiny vähän nakertamaan.. :)



Keittiöön tuotiin vielä vanha pöytä, tarkoitus olisi hankkia uusi isompi. Käytettiin melkein koko päivä kiertäen kaikki lähimmät huonekaluliikkeet etsien uutta pöytää, mutta kaikissa oli jotain, liian vaalea, liian tumma, liian kallis, liian tyhmä... Käydään vielä joku päivä Ikeassa kattomassa, nettisivuilla oli yksi kiva, mutta saa nähdä millanen se sitten on oikeasti.



Itse tehty säkkituoli :) Ostin kankaan Jättirätistä, ompelin sisuspussin ja ulkopussin, leikkasin vanhan säkkituolin auki ja kauhoin kikkareet uuteen pussiin. Sotkuista hommaa.



Olkkaria. Tarkoitus olisi ostaa vielä toinen Ikean Hamppen-matto tuohon toisen kaveriksi kun se näyttää täällä niin pieneltä. Ja uudet verhot haetaan tänään Indiskasta. Haastavat ikkunat täällä kun kaikki ikkunat on yhtä pötköä, saa nähdä kuinka monet verhot täytyy ostaa..
(Huomaa mököttävä koira sohvalla)



Ikean hyllyt ovat vielä vanhalla asunnolla, joten kirjat, leffat, valokuvat ja muut koriste tilpehöörit odottaa omaa paikkaansa kauniisti lattialla.



Makkarissa hassu pikku kulmaikkuna.




Nyt muutama päivä kun ollaan tässä asuttu, tämä on tuntunut kyllä tosi kivalta kämpältä. Paljon ikkunoita joten valoa riittää (samoin pölyt näkyy kivasti). Lattiassa laminaatit, kivaa vaihtelua ainaisille paskasille muovimatoille.
Niin ja mikä vaatehuone! Melkein yhden huoneen kokoinen! Ylähyllyille tulee kaikki roina uusiin laatikoihin, ja meinasin sijoittaa toisen Ikean Expedit-hyllystä vaatehuoneeseen, siihen saa kivasti kengät ja päälle korut ja muuta höskää.

Painavimmat huonekalut ovat vielä vanhalla, saa nähdä kuinka pojat meinaa saada Rakkauslipaston tänne, se nimittäin painaa ihan järjettömästi.

No, painunpa tästä järjestelemään ihanaa vaatehuonettani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan! Moikkaa minua jos olet tänne eksynyt :)