torstai 12. huhtikuuta 2012

Robotti Ruttunen

Olen kauhuissani odotellut sitä, kun Helmiina lopulta ponkaisee vauhtia ja lähtee ryömimään pisin asuntoa. Täällä on niin paljon koko ajan roskaa, karvaa ja kissanhiekkaa (katit ravistelevat jaloistaan hiekat olohuoneessa, eikä vessassa niin kuin kuuluisi) lattialla, että pitäisi imuroida joka päivä, jos haluisi puhtaat lattiat. Vaikka mielestäni vauva saa rauhassa imeskellä tavaroita enkä ole joka asiaa desinfioimassa, en silti halua että hän syö kissan/koiran karvoja tai kissanhiekkaa. Myös itseä ärsyttää kun imuroinnista ei näy jälkeäkään viimeistään seuraavana päivänä.

Sitten mieleeni tuli robotti-imurit! Kuinka kätevää olisi sen pyöriä lattialla kerran päivässä ottamassa suurimmat roskat talteen, ja kerran viikossa imuroisi ihan "oikealla" imurilla. Ehkä
jos löytyisi käytettynä, olisi vähän halvempi. Vai onko ällöä ostaa imuri käytettynä?

Tälläinen löytyi Hobby Hallista


Näin ne sanoo:

Jätä imurointi iClebo:n huoleksi!

Voit ajastaa iClebo:n aloittamaan työn kun olet poissa asunnolta. Käyntiääni on pölynimuriksi matala: 40−60 dB(A). iClebo liikkuu rauhallisesti, eikä kolhi tai raavi ympäristöään. Etuosan anturit estävät törmäilyn sekä putoamisen. Laite mahtuu hyvin huonekalujen alle. Kaksi sivuharjaa kerää tehokkaasti roskat myös huonekalujen vierustoilta. Tehokas, 4-kertainen suodatus sisältää HEPA-suodattimen. Laadukkaan litiumioni-akun hiipuessa iClebo palaa asemaansa lataukseen. Toimintoja on kätevä ohjata kauko-ohjaimella. Voit esim. ”pyytää” sen siivoamaan 1,5 m² alueen, johon on kaatunut jotain. iClebossa on myös moppaus kostealla -toiminto.


Aika kätevä vai mitä! Kiva ominaisuus tuo moppaus kostealla.
Vähän halvempi vaihtoehto, myös Hobby Hallista:




Imurointi on nyt helppoa, käynnistät vain AGAiT-robotti-imurin ja teet jotain muuta! Valitse kauko-ohjaimella viidestä siivousohjelmasta esim. seinänvierustat puhdistava ohjelma. Vain 9,3 cm matala laite mahtuu huonekalujen alle. Sivuharja syöttää pölyt ja murut tehokkaasti imuaukkoon. Imurin alla on UV-lamppu, joka hävittää pölyssä eläviä pieneliöitä. Pölysäiliön tyhjennys ja laitteen huolto on helppoa. Suodattimet ovat pestäviä. Imuri ei putoa rappusiin eikä kolhi ympäristöään. Se selvittää 4,8 x 3,2 metrin alueen 30 minuutissa. Noin 1,5 h:n työn jälkeen se palaa lataustelakkaan. Imuri soveltuu parhaiten koville lattiapinnoille ja ohuille matoille.

Onko teillä kokemusta roboteista? Onko se hintansa arvoinen? Ovatko ne oikeasti käteviä?
Meillä ei tällähetkellä ole kynnyksiä eikä rappusia, ja ohuet matot.. Ehkä sellainen voisi meille sopia..

Imurit Hobby Hall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan! Moikkaa minua jos olet tänne eksynyt :)